Speedy Cleaner Opsætning

Når du bruger Speedy Cleaner Adblocking for første gang, skal du angive aktiverede indholdsblokeringer til Safari®.

Nedenfor er en trin for trin guide.

Gå til din startskærm

For nyere iOS-enheder stryg fra bunden af skærmen opad. På ældre enheder skal du bruge hjemtasten.

Indstillinger

Tryk på Indstillinger og stryg derefter opad og find Safari.

Tryk på åben Safari

Safari-udvidelser

Find og tryk på Udvidelser

Aktiver indholdsblokering

Tryk på hver indholdsblokering for at aktivere dem.

Åbn Speedy Cleaner

Vend tilbage til appen og tryk for at aktivere annonceblokering. Dette vil søge efter opdateringer og aktivere annonceblokering.