Speedy Cleaner

Speedy Cleaner Oppsett

Når du bruker Speedy Cleaner-annonseblokkering for første gang, må du oppgi aktivert innholdsblokkering for Safari®.

Nedenfor er en trinnvis guide.

Gå til startskjermen

For nyere iOS-enheter sveip fra bunnen av skjermen og oppover. På eldre enheter bruker du hjemtasten.

Innstillinger

Trykk på Innstillinger og sveip deretter oppover og finn Safari.

Trykk på åpne Safari

Safari-utvidelser

Finn og trykk på Utvidelser

Aktiver innholdsblokkere

Trykk på hver innholdsblokkering for å aktivere dem.

Åpne Speedy Cleaner

Gå tilbake til appen og trykk for å aktivere annonseblokkering. Dette vil se etter oppdateringer og aktivere annonseblokkering.