Speedy Cleaner Renseoppsett

Når du bruker Speedy Cleaner for første gang, må du gi Speedy Cleaner-tillatelser for å kunne skanne og rense enheten din.

Få tilgang til bildene dine

Dette brukes til å identifisere lignende eller dupliserte bilder og videoer. Sørg for å gi full tilgang.

Få tilgang til dine kontakter

Brukes til å identifisere dupliserte oppføringer i kontaktene dine. Gir deg mulighet til å fjerne eller administrere kontakter der verdier gjenbrukes andre steder.

Få tilgang til kalenderen din

Brukes til å identifisere tidligere hendelser, slik at du kan rense dem alle samtidig.

Send deg varsler

Brukes av oss for å holde deg oppdatert på de nyeste funksjonene som blir tilgjengelige for deg.