Speedy Cleaner

Speedy Cleaner Inställning

När du använder Speedy Cleaner Adblocking för första gången måste du tillhandahålla aktiverade innehållsblockerare för Safari®.

Nedan följer en steg-för-steg-guide.

Gå till din startskärm

För nyare iOS-enheter svep från botten av skärmen uppåt. På äldre enheter använder du hemknappen.

Inställningar

Tryck på Inställningar och svep sedan uppåt och hitta Safari.

Tryck på öppna Safari

Safari-tillägg

Hitta och tryck på Tillägg

Aktivera innehållsblockerare

Tryck på varje innehållsblockerare för att aktivera dem.

Öppna Speedy Cleaner

Gå tillbaka till appen och tryck för att aktivera annonsblockering. Detta kommer att söka efter uppdateringar och aktivera annonsblockering.

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Logga in här