Speedy Cleaner

Hur man installerar Speedy Cleaner

Speedy Cleaner är lätt tillgänglig från Apple App Store® för iOS®-enheter.

Ladda ner appen

För att ladda ner appen, tryck på knappen nedan på din iOS-enhet för att öppna Apple App Store-listan och tryck på "HEMTA" och sedan "Installera"

Ladda ner Speedy Cleaner

Öppna appen

När du har laddat ner och installerat trycker du på "ÖPPNA" från Apple App Store.

Alternativt kan du öppna den från startskärmen eller applistan.

Auktorisera

Om du redan har ett konto använd "Logga in".

Om du inte har ett konto använd "Kom igång". Detta skapar ett konto till dig och leder dig genom installationsprocessen.

svarade detta på din fråga?

JaNej

Tack för feedbacken!

Logga in här