Speedy Cleaner

Hoe Speedy Cleaner te installeren

Speedy Cleaner is direct beschikbaar in de Apple App StoreĀ® voor iOSĀ®-apparaten.

App downloaden

Om de app te downloaden, tikt u op de onderstaande knop op uw iOS-apparaat om de Apple App Store-lijst te openen en tikt u op 'OPHALEN' en vervolgens op 'Installeren'

Speedy Cleaner downloaden

App openen

Tik na het downloaden en installeren op 'OPEN' in de Apple App Store.

U kunt het ook openen vanuit uw startscherm of lijst met apps.

Autoriseren

Als je al een account hebt gebruik dan 'Inloggen'.

Als u geen account heeft, gebruikt u 'Aan de slag'. Hiermee maakt u een account aan en wordt u door het installatieproces geleid.

Heeft dit je vraag beantwoord?

JaNee

Bedankt voor de feedback!

Hier inloggen