Speedy Cleaner

Speedy Cleaner Functies

Speedy Cleaner wordt geleverd met veel functies, niet alleen om je telefoon schoon te houden. Hieronder staan de kernfuncties die beschikbaar zijn binnen Speedy Cleaner

Reinigingsgereedschap

Speedy Cleaner geeft je toegang tot meerdere schoonmaaktools om je Foto's, Video's, Contacten{notrans- 5} en je kalender**.

Je kunt deze afzonderlijk doen met behulp van het schone menu, of ze allemaal tegelijk doen met behulp van de tool Speedy Cleaner.

Adblocking

Via de Speedy Cleaner-app kun je inhoudsfilters voor Safari inschakelen. Hierdoor kunt u op internet surfen zonder advertenties. Dit betekent dat u minder gegevens downloadt, terwijl de snelheid en het reactievermogen van de pagina toenemen.

Snelheidstest

Voor het gemak is een snelheidstest toegevoegd binnen Speedy Cleaner. Druk gewoon op de knop en krijg resultaten over uw upload- en downloadsnelheid.

Widgets

Opslag- en batterij-informatiewidgets zijn beschikbaar in zowel een vierkant van 2x2 als een rechthoek van 2x4.

Het kleurontwerp van de widgets kan worden aangepast binnen de Speedy Cleaner instellingen.