Speedy Cleaner Funktioner

Speedy Cleaner kommer med mange funktioner, ikke kun dem til at holde din telefon ren. Nedenstående er de kernefunktioner, der er tilgængelige i Speedy Cleaner

Rengøringsværktøj

Speedy Cleaner giver dig adgang til flere rengøringsværktøjer til at rydde op i dine Fotos, Videoer, kontakter{notrans- 5} og din kalender**.

Du kan gøre disse individuelt ved hjælp af den rene menu, eller gøre dem alle sammen på én gang ved hjælp af værktøjet Speedy Cleaner.

Annonceblokering

Gennem appen Speedy Cleaner kan du aktivere indholdsfiltre til Safari. Dette giver dig mulighed for at surfe på internettet med fjernede annoncer. Dette vil betyde, at du downloader mindre data, samtidig med at hastigheden og reaktionsevnen på siden øges.

Hastighedstest

For nemheds skyld er der tilføjet en hastighedstest inden for Speedy Cleaner. Du skal blot trykke på knappen og få resultater på din upload- og downloadhastighed.

Widgets

Opbevarings- og batteriinformationswidgets er tilgængelige i både et 2x2 kvadrat og 2x4 rektangel.

Farvedesignet på widgets kan justeres i indstillingerne for Speedy Cleaner.