Hvor er mine betalte funktioner?

Hvis du har abonneret på Speedy Cleaner, skal du logge ind på applikationen for at gøre brug af dine præmiefordele.

Det kan tage op til 10 minutter, fra du har foretaget en betaling, før dit abonnement aktiveres.

Førstegangsinstallation

Når du først download og installer Speedy Cleaner iOS® og indlæser appen, skal du logge ind.

• Du kan logge ind på din konto ved at bruge knappen 'Log ind' nederst på skærmen
  • Tryk på 'Fortsæt'. Dette vil forsøge at logge dig på automatisk
  • Hvis dette mislykkes, kan du logge ind manuelt.
  • Allerede logget ind

Du er muligvis allerede logget ind på en konto. For at kontrollere den konto, du er logget på, skal du åbne Speedy Cleaner-appen.

Åbn startsiden og tryk derefter på indstillingerne tandhjul/gear

Her vil du kunne se den konto, du er logget på, samt åbne abonnementsoplysningerne.

Hvis det er nødvendigt, kan du klikke på logout-knappen for derefter at logge ind på din konto eller oprette en ny.