Setup Support Menu

Scanguard Oppsett

Hvordan laste ned og installere Scanguard

Last ned

• Klikk her for å laste ned Scanguard
  • Åpne Nedlastet fil i nettleseren din eller ved å gå til nedlastingsmappen i Filutforsker
  • Installer

• Klikk på Ja for å la Scanguard gjøre endringer på enheten din
  • Klikk på Installer
  • Vent til Scanguard installerer og oppdaterer
  • Hvis du opplever problemer med enten nedlasting eller installasjon av Scanguard Klikk her for hjelp!

Sett opp sanntidsbeskyttelse

Når du har installert Scanguard, må du aktivere Real-Time Protection for å beskytte deg mot trusler i sanntid.

• Klikk på Aktiver beskyttelse

• Når Sanntidsbeskyttelse er aktivert, sørg for at du kjører en førstegangsskanning på datamaskinen din ved å klikke på Kjør Smart Scan slik at eventuelle trusler som er for øyeblikket plassert på systemet ditt kan settes i karantene ASAP.

Hvis du opplever problemer med å aktivere sanntidsbeskyttelse, vennligst Klikk her.

NOTE: Du er ikke logget på en konto. For å logge på vennligst Klikk her.

For noen Mac-er må du installere Rosetta 2 fra Apple. Dette gjør det mulig for en mac med apple silisium å bruke apper bygget for en mac med en intel-prosessor.

Last ned

• Klikk her for å laste ned Scanguard
  • Åpne den nedlastede filen i nettleseren din
  • Installer

• Dobbeltklikk på pakkeikonet for å starte installasjonen
  • Installasjonsvinduet vil dukke opp. Klikk på Fortsett
  • Velg destinasjonen du vil Installere TotalAV og Klikk Installer
  • Skriv inn Apple-passordet ditt
  • Installering vellykket!
  • Hvis du opplever problemer med enten nedlasting eller installasjon av Scanguard Klikk her for hjelp!
  • Et vindu vil dukke opp, som nedenfor, vennligst KlikkKom i gang
  • TotalAV vil forsøke å logge på med din nåværende nettleserøkt
  • Vellykket innlogging!
  • Klar til bruk TotalAV!
  • <10 > Hvis du ikke kan logge på via nettleserøktmetoden, vil et vindu nedenfor dukke opp.

• Skriv inn påloggingsdetaljer for å aktivere TotalAV

Sett opp sanntidsbeskyttelse

Når du har installert Scanguard, må du aktivere Real-Time Protection for å beskytte deg mot trusler i sanntid.

• Klikk på Dashboard
  • Klikk på Aktiver
  • Klikk på Installer
  • Åpne Systemvalg

• Klikk på Åpne sikkerhetsinnstillinger
  • Klikk på låseikonet
  • Skriv inn Mac-passordet ditt
  • Klikk på Lås opp
  • Klikk på Tillat

• Gå til Scanguard-applikasjonen

• Klikk på Åpne systeminnstillinger
  • Klikk på Scanguard Real-Time Protection 5 i System Preferences-skjermen
  • Klikk på Fullfør oppsett i Scanguard applikasjonen

• Hvis du opplever problemer med å aktivere sanntidsbeskyttelse, vennligst Klikk her.

NOTE: Du er ikke logget på en konto. For å logge på vennligst Klikk her.

Last ned og installer

• Trykk herAndroid-enheten for å laste ned vår .apk
  • Dra ned telefonens statuslinje når den er lastet ned
  • Trykk på åpne den nedlastede Scanguard .apk
  • Trykk på Innstillinger
  • Aktiver 'Installer ukjente apper' for nettleseren du lastet ned apk-en gjennom
  • Trykk på Installer
  • Trykk på Åpne
  • Du vil nå kunne logge på Scanguard.

NOTE: Du er ikke logget på en konto. For å logge på vennligst Klikk her.