Setup Support Menu

Scanguard Opsætning

Sådan downloader og installerer du Scanguard

Download

• Klik her for at downloade Scanguard
  • Åbn den Downloadede fil i din browser eller ved at gå til din download-mappe i File Explorer
  • Installer

• Klik på Ja for at tillade Scanguard at foretage ændringer på din enhed
  • Klik på Installer
  • Vent på, at Scanguard installerer og opdaterer
  • Hvis du oplever problemer med enten at downloade eller installere Scanguard Klik her for at få hjælp!

Konfigurer realtidsbeskyttelse

Når du har installeret Scanguard, skal du aktivere Real-Time Protection for at beskytte dig mod trusler i realtid.

• Klik på Aktiver beskyttelse

• Når Real-Time Protection er aktiveret, skal du sørge for at køre en førstegangsscanning på din computer ved at klikke på Kør Smart Scan, så eventuelle trusler, der er i øjeblikket placeret på dit system, kan sættes i karantæne ASAP.

Hvis du oplever problemer med at aktivere Real-Time Protection, bedes du venligst Klik her.

NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.

For nogle Mac'er skal du installere Rosetta 2 fra Apple. Dette gør det muligt for en mac med apple silicium at bruge apps bygget til en mac med en intel-processor.

Download

• Klik her for at downloade Scanguard
  • Åbn den Downloadede fil i din browser
  • Installer

• Dobbeltklik på pakkeikonet for at starte installationen
  • Installationsvinduet vises, klik venligst på Fortsæt
  • Vælg den Destination, du gerne vil Installere TotalAV og Klik på Installer
  • Indtast din Apple-adgangskode
  • Installationen lykkedes!
  • Hvis du oplever problemer med enten at downloade eller installere Scanguard Klik her for at få hjælp!
  • Et vindue vil poppe op, som nedenfor, KlikKom godt i gang
  • TotalAV vil forsøge at logge ind med din aktuelle browsersession
  • Login lykkedes!
  • Klar til brug TotalAV!
  • <10 > Hvis du ikke kan logge på via browsersessionsmetoden, vil et vindue nedenfor dukke op.

• Indtast dine loginoplysninger for at aktivere TotalAV

Konfigurer realtidsbeskyttelse

Når du har installeret Scanguard, skal du aktivere Real-Time Protection for at beskytte dig mod trusler i realtid.

• Klik på Dashboard
  • Klik på Aktiver
  • Klik på Installer
  • Åbn Systemindstillinger

• Klik på Åbn sikkerhedsindstillinger
  • Klik på Låseikonet
  • Indtast din Mac-adgangskode
  • Klik på Lås op
  • Klik på Tillad

• Gå til Scanguard-applikationen

• Klik på Åbne systemindstillinger
  • Klik på Scanguard Real-Time Protection 5 på skærmen Systempræferencer
  • Klik på Fuldfør opsætning i Scanguard applikationen

• Hvis du oplever problemer med at aktivere Real-Time Protection, bedes du venligst Klik her.

NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.

Download og installer

• Tryk her på din Android-enhed for at downloade vores .apk
  • Træk telefonens statuslinje ned, når den er downloadet
  • Tryk på åbne den downloadede Scanguard .apk
  • Tryk på Indstillinger
  • Aktiver 'Installer ukendte apps' for din webbrowser, du downloadede apk'en igennem
  • Tryk på Installer
  • Tryk på Åbn
  • Du vil nu være i stand til at logge ind på Scanguard.

NOTE: Du er ikke logget ind på en konto. For at logge ind venligst Klik her.